Ondernemen

[Vraag] Hoe kan ik de categorie van m’n Facebookpagina aanpassen?

Ondernemen is vrijheid, maar soms loop je ook gewoon even vast. In dat geval kun je je vraag voorleggen aan Marca van den Broek. Zij beantwoordt vragen van onze lezers. 

Over Marca

Ik ben nu ruim 10 jaar werkzaam als businesscoach en trainer. In die 10 jaar heb ik vele ZZP’ers mogen begeleiden bij het succesvol starten en/of uitbouwen van hun bedrijf.

De vraag van Annie Krijgsheld

Ik heb een FB-pagina voor een supermarkt gemaakt, nu is er per ongeluk komen te staan etnische supermarkt. Dit is niet het geval hoe wijzig ik dit ?

Hoop dat je kunt helpen!

Het antwoord

Hoi,

Je kunt gelukkig heel makkelijk achteraf nog de categorie en omschrijving van je zakelijke pagina op Facebook aanpassen.

Ga naar je zakelijke pagina en klik op info. Je ziet daar bovenaan de categorie staan. Als je met je muis erover beweegt, zie je rechts een potloodje verschijnen met daarnaast ‘bewerken’. Als je daarop klikt kun je categorie, omschrijving e.d. aanpassen.

Heel veel succes!

Ook een vraag?

Wil je jouw vraag ook aan Marca voorleggen? Vul dan het onderstaande formulier in. Liever een-op-een in gesprek met Marca? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

  • Wordt niet gepubliceerd

Over de auteur

Marca van den Broek

ondernemer, businesscoach, trainer, zakelijk leider, social media addict, blogger, contenteer, foodie, single mom, honden èn kattenmens, verslaafd aan chocola maar probeert suikervrij te leven. Meer info op www.marcavandenbroek.nl