Ondernemen

[Vraag] Hoe voeg ik een subcategorie toe aan m’n Facebookpagina?

Ondernemen is vrijheid, maar soms loop je ook gewoon even vast. In dat geval kun je je vraag voorleggen aan Marca van den Broek. Zij beantwoordt vragen van onze lezers. 

Over Marca

Ik ben nu ruim 10 jaar werkzaam als businesscoach en trainer. In die 10 jaar heb ik vele ZZP’ers mogen begeleiden bij het succesvol starten en/of uitbouwen van hun bedrijf.

De vraag van Remco Breedveld

Hallo,

Ik heb een vraag. Aangezien ik een eigen bedrijf heb, wil ik graag een bedrijfspagina maken op Facebook. Ik heb een reclamebureau en ik heb dat al vaker dat gezien op Facebook. Alleen als ik dat bij mijn eigen pagina wil toevoegen is dat nergens te vinden. Ook als je een pagina aan maakt voor een lokaal bedrijf en je vult het in, staat het heel even op de pagina en dan verdwijnt het! Kunt u mij helpen?

Groetjes,
Remco

Het antwoord

Beste Remco,

Dank voor je vraag. Helaas moet ik je teleurstellen, Facebook biedt niet meer de mogelijkheid om een subcategorie toe te voegen aan je zakelijke pagina. Het enige wat je nog kunt doen, is de onderwerpen aangeven waar je pagina over gaat (dat doe je door linksboven op pagina te klikken en vervolgens drie onderwerpen in te vullen bij ‘onderwerpen’). Deze onderwerpen verschijnen echter niet in je omslagfoto, dus wat je er aan hebt is op dit moment niet helemaal duidelijk…

Andere optie?

Een andere optie kan zijn om woorden die van belang zijn voor jouw bedrijf op te nemen in de omslagfoto. Met Canva kun je heel makkelijk een mooie omslagfoto maken voor Facebook en daar tekst aan toevoegen. Verder is een goede beschrijving van je pagina natuurlijk ook belangrijk, zodat je bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat ze van en op jouw pagina kunnen verwachten.

Ik hoop dat je hiermee geholpen bent. Heel veel succes met je bedrijf en groet,

Marca

Ook een vraag?

Wil je jouw vraag ook aan Marca voorleggen? Vul dan het onderstaande formulier in. Liever een-op-een in gesprek met Marca? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

  • Wordt niet gepubliceerd

Over de auteur

Marca van den Broek

ondernemer, businesscoach, trainer, zakelijk leider, social media addict, blogger, contenteer, foodie, single mom, honden èn kattenmens, verslaafd aan chocola maar probeert suikervrij te leven. Meer info op www.marcavandenbroek.nl

Over de auteur

Gabriella van Rosmalen