Ondernemen

[Vraag] Hoe verander ik de categorie van mijn Facebookpagina?

Ondernemen is vrijheid, maar soms loop je ook gewoon even vast. In dat geval kun je je vraag voorleggen aan Marca van den Broek. Zij beantwoordt vragen van onze lezers. 

Over Marca

Ik ben nu ruim 10 jaar werkzaam als businesscoach en trainer. In die 10 jaar heb ik vele zzp’ers mogen begeleiden bij het succesvol starten en/of uitbouwen van hun bedrijf.

De vraag van Marina Frans

Hallo,

Ik weet niet zeker of ik deze vraag hier kan stellen maar ik probeer het maar nav een blog die ik las over het aanmaken van een Facebookpagina. Dit is op zich het probleem niet alleen wil ik nu het type bedrijf wijzigen. Het is nu een nonprofit organisatie en dat wil ik wijzigen in kerkelijke en/of religieuze organisatie. Ik kan het alleen nergens vinden waar ik dit kan wijzigen. Ik hoop dat u mijn vraag kunt beantwoorden.

Het antwoord

Hoi Marina,

Ja hoor, dat kan! En het is gelukkig helemaal niet ingewikkeld.

Stap 1: Ga naar je Facebookpagina

En klik op ‘About’

Schermafbeelding 2015-09-06 om 11.34.11

 

Stap 2: Page Info

Je ziet dan Page Info staan. De eerste vraag gaat direct over wat jij wilt aanpassen: de categorie.

Schermafbeelding 2015-09-06 om 11.36.12

 

Als je met je muis op ‘Category’ gaat staan, verschijnt in de rechterhoek ‘Edit’. Als je dat aanklikt, kun je kiezen welke nieuwe categorie je wilt instellen voor je Facebookpagina. Klik daarna op ‘Save’ en je bent klaar!

Heel veel succes!

Ook een vraag?

Wil je jouw vraag ook aan Marca voorleggen? Vul dan het onderstaande formulier in. Liever een-op-een in gesprek met Marca? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

  • Wordt niet gepubliceerd

Over de auteur

Marca van den Broek

ondernemer, businesscoach, trainer, zakelijk leider, social media addict, blogger, contenteer, foodie, single mom, honden èn kattenmens, verslaafd aan chocola maar probeert suikervrij te leven. Meer info op www.marcavandenbroek.nl