Promotie

We zijn op zoek naar bloggende ondernemers

Ondernemen Op Hakken bestaat iets langer dan een jaar. En het is tijd voor de volgende stap. We willen van de site meer maken dan de inspirerende verhalen die we nu bieden. Al zijn die natuurlijk heerlijk om te lezen, ook voor ons!

Maar de tijd vliegt, de ambities stijgen. En daarom zijn we op zoek naar bloggende ondernemers en ondernemende bloggers. Mensen die met hun blogs de ondernemende vrouw op weg kunnen helpen, kunnen inspireren en die hun ervaring willen delen zodat anderen er van kunnen leren.

We zoeken er op dit moment 10

Tien dames die maandelijks per persoon in elk geval 1 blog publiceren op Ondernemen Op Hakken. Over alles wat je maar tegen kunt komen als ondernemer en in het bijzonder als vrouwelijke ondernemer.

Wat we van je vragen:

  • 1 blog per maand over een onderwerp dat interessant is voor ondernemers
  • dat je in staat bent om je blog zelf in WordPress te zetten (al begeleiden we je natuurlijk wel)
  • Een beetje gevoel voor humor, want dat past bij ons

Wat we bieden:

  • Exposure voor jou en je bedrijf: je krijgt een eigen profielpagina op Ondernemen Op Hakken en bereikt maandelijks zo’n 3000 mensen (en we zijn aan het groeien)
  • Je kunt trainingen van ContentChefs met korting volgen.
  • Begeleiding en hulp van professionals bij het bloggen zodat jouw artikelen goed gelezen worden.

Wat ook interessant is: je bent automatisch onderdeel van Content Collective, het collectief achter Ondernemen op Hakken. Een netwerkcommunity van contentprofessionals waar je veel uit kunt halen. Freelance-klussen bijvoorbeeld. Ook ben je welkom om voor een van onze andere online magazines te bloggen.

Echt wat voor jou? Lever dan nu een proefblog bij ons aan en word 1 van de 10!

 

 

Over de auteur

Xaviera Ringeling

Ondernemer, vaak op hakken. Niet al te lang, vandaar.