De vrouwen

Renou Zulfiqar

Mijn naam is Renou Zulfiqar, restaurant manager van Indiaas restaurant Taj Mahal in Utrecht. Ons restaurant bestaat inmiddels 30 jaar en ik ga het volgend jaar overnemen van mijn vader! Buiten het runnen van Taj Mahal ben ik ook nog twee jaar het Topmodel of the World Nederland geweest, Miss Intercontinental Nederland en Miss Benelux Runner up, inmiddels heb ik de licenties overgenomen van Miss Intercontinental Nederland en Topmodel of the World Nederland. Samen met een superleuk team zijn wij op zoek naar het ideale rolmodel die Nederland internationaal gaat vertegenwoordigen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te reizen, lekker uit eten met mijn vriendinnen en natuurlijk winkelen (maar welke vrouw niet?)!

Waarom ben je gaan ondernemen?

Het zit in onze familie! Mijn vader heeft inmiddels 30 jaar het beste Indiase restaurant van Utrecht!  En met hem als voorbeeld heb ik eigenlijk altijd al graag willen ondernemen.

Wat was jouw gaafste moment als ondernemer?

Mijn gaafste moment als ondernemer was toen er een documentaire over mij werd gemaakt. Die maakten ze omdat ik veel Miss verkiezingen heb gewonnen en ook nog modellenwerk doe én buiten dit om toch mijn vaders restaurant aan het overnemen ben!

renou1

Wat was jouw moeilijkste moment als ondernemer?

Mijn moeilijkste moment als ondernemer is toch wel kritiek geven op een van mijn werknemers, dit komt omdat ons personeel al heel veel jaren bij ons werkt, en mij eigenlijk heeft zien opgroeien. Dus ik beschouw mijn collega’s als familie. Als ik op zo’n moment iemand even op z’n donder moet geven die 26 jaar bij ons werkt, (langer dan dat ik besta), dan gaat dat mij heel moeilijk af!

Welk advies wil je andere ondernemers geven?

Mijn advies is altijd in jezelf blijven geloven, ook als het af en toe even zwaar wordt allemaal! Positief denken, en vooral een goede band met je werknemers!

Welke quote zegt het meest over jou als ondernemer?

The sky is the limit!

 

Hier vind je Renou Zulfiqar

Over de auteur

Xaviera Ringeling

Ondernemer, vaak op hakken. Niet al te lang, vandaar.