De vrouwen

Conny Sanders

[twocol_one]

Mijn naam is Conny Sanders en woon in Arnhem met mijn man Rense, mijn drie kinderen Stan (10) , Mila (8) en Lara (3)  en onze hond Diesel. We houden ervan om gezellig veel actieve dingen samen te doen, wat, dat maakt vaak niet eens veel uit. Zelf word ik enthousiast van een goed etentje met lekkere wijn, dagje sauna, sporten en mooie reizen maken. 

Harten AA’s is het accountantskantoor dat ik samen met mijn vriendin 5,5 jaar geleden gestart ben. Inmiddels werken we met vier gedreven dames op kantoor die weten van aanpakken. Wij geloven in de persoonlijke en recht door zee maar ook flexibele aanpak.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Nancy, mijn vriendin gooide het balletje van een eigen kantoor in de lucht…nooit aan gedacht maar het voelde al snel als de enige en de juiste keus. Na 10 jaar bij één van de grote kantoren te hebben gewerkt was het inderdaad tijd om mijn eigen visie en aanpak meer ruimte te geven. Het heeft ons allebei een nieuwe uitdaging gegeven en daarnaast veel vrijheid om het werk met ons gezinsleven te combineren.

Wat was jouw gaafste moment als ondernemer?

Het moment dat we de eerste ‘JA’ kregen op onze offerte.. dat voelde als een overwinning. Niet alleen wij geloofden in het concept dat we voor ogen hadden maar nu ook de eerste klant!

Ook het feestje van ons vijf jarig bestaan was een super leuk moment door de grote opkomst en  de leuke felicitaties. Wij hebben het  persoonlijke contact hoog ik het vaandel staan, het was mooi om te merken dat onze klanten dat zo waarderen en de tijd vrijmaakten en de moeite namen om er op dit moment bij te zijn.

Wat was jouw moeilijkste moment als ondernemer?

Opeens was ik verdwaald in de werkzaamheden door de enorme drukte en had ik de focus verloren. Ik was even kwijt wat ik leuk vond aan mijn werk en mijn eigen zaak. Ik moest mezelf weer herpakken en op zoek naar mijn passie en de uitdaging weer aangaan met het ondernemerschap.

Welk advies wil je andere ondernemers geven?

Vertrouw op je intuïtie en praat met andere ondernemers over de zaken waar je mee zit en waar je mee vooruit wil. Ik geloof in leren van elkaar en vertrouwen in jezelf!

Welke quote zegt het meest over jou als ondernemer?

Werk met je gevoel, focus op wat je goed kan en waar je hart ligt!

[hupso] [/twocol_one] [twocol_one_last]

Conny

Hier vind je Conny

[social_icon title=”LinkedIn” url=” http://www.linkedin.com/company/3039984?trk=tyah” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”LinkedIn” url=”http://www.linkedin.com/profile/view?id=20339928&trk=tab_pro” profile_type=”rss” window=”yes”] [social_icon title=”Harten aas” url=”http://www.harten-aas.nl/” profile_type=”rss” window=”yes”] [/twocol_one_last]

Over de auteur

Xaviera Ringeling

Ondernemer, vaak op hakken. Niet al te lang, vandaar.