De vrouwen

Ank van der Waal

[twocol_one]

Hallo, ik ben Ank van der Waal, 45 jaar samenwonend met mijn blonde god Ron, twee prachtige dochters Merel & Pipa , samen met Ron hebben we 2 Horecazaken in Hartje Centrum Rotterdam, lunchroom Cappucino Rotterdam  en  restaurant Antichic. Gelukkig in de liefde en dus in het leven ;-) 

Van kleins af aan was ik ervan overtuigd dat ik voor mezelf zou gaan werken , in mijn vorige leven was ik kapster, nu zou ik haarstyliste zijn ;-)  en vanaf 19 jaar mijn eigen zaakie gehad, vier collega’s en altijd druk.

Tot ik na mijn scheiding Ron tegen kwam en we gingen dromen van een horecazaak samen, met dromen bereik je weinig dus zo gezegd zo gedaan. Kapsalon verkocht , en Cappucino Rotterdam was geboren, kon nog geen bakkie koffie zetten … onze gedachte erachter  ‘benader je gast zoals je het zelf ook zou willen hebben’ is een succes .

Na 2 jaar hadden we de controle en gaan we op naar de volgende uitdaging, Antichic en ook dat loopt als een trein. Met passie, storytelling en enthousiasme verrassen we onze gasten elke dag weer .

Waarom ben je gaan ondernemen?

Dat zit in je bloed , daar kan je niks aan doen

Wat was jouw gaafste moment als ondernemer?

Als je via andere mensen hoort dat er positief over je zaak gepraat word , dat hoor je namelijk nooit zelf …

Wat was jouw moeilijkste moment als ondernemer?

Ken je de uitspraak : ik wens je veel personeel?? Dat houdt je constant bezig,op het moment dat je denkt dit is een Topteam, maar dan verandert er altijd weer wat .

Welk advies wil je andere ondernemers geven?

Blijf altijd jezelf, geloof in je concept .. maar blijf zeker vernieuwen!

Welke quote zegt het meest over jou als ondernemer?

Alleen dooie vissen zwemmen met de stroom mee…

[hupso] [/twocol_one] [twocol_one_last]

ank

Hier vind je Ank

[twitter_follow username=”Antichic_” language=”en”][social_icon title=”Facebook Antichic” url=”https://www.facebook.com/RestAntichic” profile_type=”facebook” window=”yes”] [social_icon title=”Antichic” url=”http://www.antichic.nl/” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Cappucino Rotterdam” url=”http://www.cappucinorotterdam.nl/” profile_type=”rss” window=”yes”] [/twocol_one_last]

Over de auteur

Xaviera Ringeling

Ondernemer, vaak op hakken. Niet al te lang, vandaar.