De vrouwen

Anna-Maria Giannattasio

Mijn bedrijf heet Puur en zo onderneem ik ook. Geen gehannes of extra lagen. Transparant in prijs en daden. Geen water bij de wijn.  Altijd feest en altijd druk.  Twintig vaste werknemers, twee kantoren…Amsterdam én Utrecht. Twee feest/vergaderlocaties.

Nog steeds verliefd op mijn blonde god. Samen hebben we twee zoons die zó op ons lijken.  Ik woon in Aalsmeer. Een plek met veel water en een laag tempo. Dat is mijn redding. Kan me bijna niet een leven zonder mijn onderneming  Puur events voorstellen. Ik ben Puur en Puur …dat ben ik zelf.  Ik geniet van elke dag en nacht werken.

Puur = Puur Events, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, workshops, trainingen en meetings. Echt dag en nacht dus.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Ik heb de drang en niemand zou me ooit langer dan een maand salaris betalen. Echt niet.  Ik ben eigenwijs, opstandig, perfectionist en denk niet volgens een vast patroon. Perfecte eigenschappen voor een ondernemer. Een dodelijke combi voor een carrière  bij een bedrijf van iemand anders.  Ik hou van denken-doen en gelijk rammen. Dus het was ondernemen óf onder een brug slapen in New York of Amsterdam.  Maar zelf als zwerver zou ik snel een handeltje zijn begonnen denk ik.  Winkelwagens terugbrengen,  tapdansen…of een zingende felicitatiedienst. Makkie.

Wat was jouw gaafste moment als ondernemer?

Oh. Wat een moeilijke vraag.  Ik verander. Mijn bedrijf groeit en verandert. En de markt is ook steeds anders. Vaak geniet ik het meest op het moment zelf. Ik zie de magie van mijn bedenksels in werkelijkheid. DAT HET WERKT! Voorbeeld van deze week? Ik bedoel maar:

image001

Wat was jouw moeilijkste moment als ondernemer?

Laf antwoord… maar ondernemen is élke week moeilijk. Eén keer verslappen en dominostenen vallen om die op het moment dat ze nog lang niet om mogen vallen. Uitvoering/ bedenken/ keihard aan de slag is simpel. Je bedrijf Puur houden en geen water bij de wijn doen  is elke dag een strijd.  Het makkelijke pad lonkt, maar het is zoveel leuker van het pad af te gaan. Je komt op de meest geweldige plekken en ontmoet mensen die gaaf zijn.  Maar niet vergeten broodkruimels te strooien… want het pad is soms lastig terug te vinden.

Welk advies wil je andere ondernemers geven?

Het gaat uiteindelijk om de cijfers.  Lol en kick op de tweede plaats. Hoop dat ik zelf ook goed blijf luisteren naar mijn eigen advies! En gebruik bij sollicitaties de twee belangrijkste vragen:

Wat ga je doen als ik je aanneem? Wat ga je doen als ik je NIET aanneem?

Welke quote zegt het meest over jou als ondernemer?

“A little magic can take you a long way.”

annamaria

Hier vind je Anna-Maria

[social_icon title=”Puur Feesten” url=”http://www.puurfeesten.nl ” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Puur Special Events” url=”http://www.puurspecialevents.nl” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Puur Amsterdam” url=”http://www.puuramsterdam.nl” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Puur Utrecht” url=”http://www.puurutrecht.nl” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Puur Trainingen” url=”http://www.puurtrainingen.nl” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Dak van Amsterdam” url=”http://www.dakvanamsterdam.nl” profile_type=”rss” window=”yes”][social_icon title=”Werfkelders Utrecht” url=”http://www.werfkeldersutrecht.nl/” profile_type=”rss” window=”yes”] [/twocol_one_last]

 

Over de auteur

Xaviera Ringeling

Ondernemer, vaak op hakken. Niet al te lang, vandaar.